1
Shërbimi
2
Data dhe Ora
3
Informacioni juaj
Vendndodhja Општа Медицина Ndryshimi
Општа Медицина
Cvare deshironi te rezervoni?
Општа медицина

Д-р. Бехар Камбери - Преглед новороденче

10 minuta
Преглед на деца до 3 годишна возраст.  

Преглед на новороденче

10 minuta
Преглед на Возрасни и Деца.  

Д-р. Фросина Јовевска - Преглед на дете (до 3 год.)

10 minuta
За закажување на термин јавете се на 02 2522-958.  
Rezervimi i këtij shërbimi është çaktivizuar përkohësisht.

Д-р. Ѓулзибе Демири - Преглед на дете (до 3 год.)

10 minuta
За закажување на термин јавете се на 02 2522-958.  
Rezervimi i këtij shërbimi është çaktivizuar përkohësisht.

Д-р. Бехар Камбери - Преглед дете до 5 год.

10 minuta
За закажување на термин јавете се на 02 2522-958.  
Rezervimi i këtij shërbimi është çaktivizuar përkohësisht.

Д-р. Билјана Ц. Стантич - Преглед на дете (до 3 год.)

10 minuta
За закажување на термин јавете се на 02 2522-958.  
Rezervimi i këtij shërbimi është çaktivizuar përkohësisht.
Aktivizuar prej BookWisely.com